Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Het zijn ambachtelijke bieren gemaakt van gerst die tussen onze olijfbomen is gekweekt, met mout, hop en olijfolie (gemaakt met het oplosbare deel in olijfolie).
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak
We hebben momenteel de volgende variëteiten:
COLZA BRAZZIL: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA GRIZZLY: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA NOBLESSE: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA SENSATION: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)
COLZA BONANZA: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)
COLZA BONZAI: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)